Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Skolemad

Vi tilbyder nem bestilling af skolemad fra Madtjansen, og med bestillingssystemet Kanpla.

Bestillingen foregår på kanpla.dk eller via appen "Kanpla", som kan findes i både App Store og Google Play. Kanpla's platform vil være den eneste måde at købe lækker skolemad på - det er nemt og enkelt. Tilmeldingen foregår enten ved download af appen eller via hjemmesiden. Her opretter du din Kanpla Konto og vælger den skole I benytter med barnets navn, efternavn (ikke kun initialer!!!) og klassetrin, hvorefter der kan optankes på kontoen. Pengene der sættes på kontoen er jeres og I kan til hver en tid få dem refunderet ved at kontakte Kanpla.

Derfra er det blot at gå på opdagelse i det lækre sortiment. Der kan desuden oprettes bestilling til flere børn på samme konto, de skal blot oprettes under hver deres navn og klassetrin og I skal huske at lave separat bestilling på hver enkel barn.

Kanpla står udelukkende for bestillingssystem, men I kan finde oplysningerne på Madtjansen nederst på siden i appen og kan til hver en tid kontakte dem ved spørgsmål.

VIGTIGT: Ved fejl i leveringen eller uddelingen er det vigtigt at I kontakter Madtjansen samme dag så de kan være behjælpelige med at finde ud af hvor jeres mad er endt henne. Er det uddelingen der er fejl i fra skolens side refunderes beløbet ikke, men er det en fejl begået af Madtjansen refunderer de beløbet, der er betalt hvis I kontakter dem samme dag på mail. Fejl i uddelingen sker som regel, hvis barnet ikke er oprettet med synligt efternavn og der er to elever med samme navn i klassen.

SELVE BESTILLINGEN: Når der bestilles, er det vigtigt I er opmærksomme på, at godkende ordren (i appen skal der trykkes ”godkend ordre” nederst på siden, dette overses ind i mellem, hvis det går for stærkt med bestillingen) – derefter er den synlig for jer i jeres ordre historik. Er den IKKE synlig i historikken er ordren ikke gået igennem. 

Vi ser frem til at tilbyde jer lækker skolemad, nu med let og hurtig bestilling gennem Kanpla. Vi vil opfordre jer allesammen til at gå ind og downloade appen allerede nu.

Link til hjemmesiden: https://kanpla.dk/

Link til App Store: https://apps.apple.com/us/app/kanpla/id1500582659

Link til Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.kanpla.parents

Link til Madtjansen’s hjemmeside: www.madtjansen.dk

Maden leveres til Lind Skole hver formiddag. Herefter pakkes maden i kasser, som udleveres til de enkelte klasser ifm. spisepausen - skolens 8. årgang varetager begge opgaver.